I am a man who walks alone

Hej!

Jag hade tänkt att ta upp några punkter i dagens inlägg, som alla egentligen berör samma sak:
Jag är kär
Jag har varit ute på en liten resa
Och lite annat tjafs

Låt oss komma till saken

Jag är kär; i Västergötland... naturen här är ju alldeles underbar att beskåda.. öh.. ja det var nog allt jag hade att säga om den saken...
Häromveckan tog jag tåget upp till Trollhättan-trakterna för att hälsa på en underskön jänta vid namn MJ.. eller tja, hon skriver sådana knasiga saker vid namnen så jag kanske skall göra likadant, hon kanske blir rädd för att folk skall få vet nåt eller nåt annat.. Alla som läser det här vet visserligen redan vad hon heter, för jag brukar dela med mig av sånt som gör mig glad. Hursomhelst, det var rätt trevligt... kom hit på torsdagen efter att jag åkt en massa tåg,,, där var en skallig solsvedd gubbe framför mig på tåget, jag ville bara pilla av hans hudflagor. ... ehm, hursomhelst, MJ plockade upp mig med en liten bil från Trollhättans station och körde ut mig i skogen för att mörda mig.. eller typ... eller nä, hon bara körde ut mig i skogen.
När vi väl kom fram hälsade jag på hennes föräldrar som fortfarande var kvar, de var faktiskt hemskt trevliga, även om det var lite svårt att förstå mannen i sällskapet.. han var lite dansk och otydlig, på det sätt som danskar är när de vräker ur sig sina haranger. De hade ett ypperligt tjusigt hus dessutom, om man bortser från alla likdelar som var uppspikade på väggarna. Sen grillade vi mat osv osv. Sen nästa dag så åkte MJs föräldrar iväg, och vi hängde på halvvägs till Göteborg och squattade i hennes brors hus.. sen drog vi till Göteborg för att gå ut en sväng och dricka lite och dansa lie.. dock hittade vi inga vettiga ställen för utgång, vi följde efter tre-fyra grupper för att se om de var på väg till nåt trevligt ställe, men men, no-go... till slut hamnade vi på Kelly's, som var rätt trevligt. med bilig öl och annat skit... satt där i några timmar tror jag... sen gav vi oss av hemåt, på vägen hem misshandlade MJ mig lite.. sen när vi kom hem till broderns hus så gick vi och lade oss, jag var tvungen att sova på soffan, för MJ gillar inte att jag snarkar, emedan hon tog nån unges säng i besittning.

Sen drog vi till bussen... och efter bussen den ofantliga resan genom kuperad terräng rakt in i skogen.. tog en jävla tid tyckte jag... sen drg MJ till jobbet, och jag satt och skötte mig själv och hade pisstråkigt... efter ett tag kom hon tillbaks... minns inte vad vi gjorde egentligen... såg vi på film? Jo det gjorde vi nog, Labyrinth.. världens bästa film osv osv... nästa dag badade vi, men jag var inte så jättebadig av mig, iom att jag glömt hur man simmar,... eller nä egentligen inte, men äh. min kondition suger så jävla mycket så jag hade ingen superlust att dra ut till de djupaste ställena... sen gick dagen typ, egentligen skulle vi ha en deathmatch mot varande.. men det blev inget av med det.

Vi gick och lade oss, iom att MJ skulle jobba tidigt... hon skulle väcka mig, vilket hon gjorde.. dock så hade hon försvoit sig, så öh.. det var bara rusning, och jag typ missade bussen jag tänkte ta till Skoevd...

Kanske kommer några bilder när MJ har lämpat över några till mig.

En gammal vän på besök

När jag satt och skötte mig själv igår så hörde jag ett knack på rutan utanför, jag tittade ut och där stod en gammal vän och hans syster.. Inte direkt nån bra vän egentligen, något av en översittartyp, gillar att förolämpa en och snacka skit om folk bakom deras rygg, men vi har känt varandra i flera år...
ville väl egentligen inte ha honom på besök, men jag kan inte säga nej till mina vänner. Släppte in dem, och vi satt och snackade inpå småtimmarna inatt, sen började hans syrra försöka förföra mig, jävligt påstridig... och till slut vann hon över mig. Hon red mig vildsint hela natten, med sin brorsa våldsamt påhejande, han gav henne en himla massa ideér... typ så fort man somnat så vaknade man av hon var igång igen.. jag har inget emot sex, men det där var lite väl mycket.. lite för dominant för min smak var hon. Vaknade imorse vid 9-tiden, löddrig av svett.. Och de hade inte stuckit ännu... de har inte stuckit nu heller..
har bara fått en kort respit, när min gamle vän Herr Ågren och hans syster Maran är ute och köper frukost. Snart kommer de tillbaka, och jag vet inte hur länge de stannar. Borde bjuda över Smirnoff hit.. De kommer inte alls överens, när Smirnoff kommer går de oftast... de gånger de stannar blir det ett rent helvete dock.

Alea Iacta Est, Den som väntar på något gott väntar alltid för länge.

No retreat, No surrender!
Alea Iacta Est!

Häromdagen köpte jag en första klass-biljett uppåt landet, den var billigare än andra klass-biljetterna, och den går inte att sälja tillbaks, så därmed är tärningen kastad, fast det är kanske inte riktigt lika episkt att korsa Sverige med avsikt att träffa någon som att korsa floden Rubicon med avsikt att inta Rom... men ändå, vet ni?

Jag har börjat ställa iordning mitt rum, och ställa till besvär för mina grannar.. såsom att Helena låg naken i sin säng och läste en bok när jag knackade på för att få hjälp med micron.. min gamla har 2 rattar, den som är här har 20 knappar -och- en LCD-display. Men (dessvärre) hade Helena anständighet nog att svepa in sig i sitt täcke innan hon visade hur man var tvungen att trixa för att få igång den.. så jag vet ju faktiskt inte om hon var naken, men hon hade ingen barm-uppbärare på sig iallafall!  *ahem*

Hursomhelst, den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge... jag vill ju ta tåget uppåt landet redan nu... inte vänta i -evigheter- på att dagen skall komma.  Suck.
Nu skall jag äta chili con carne, Hej svejs!


Blogwarrior in new house!

Jag beslutade mig att bygga blogg igen. Så här är den, blogghelvetet! Då sätter vi igång då!

Ny lägenhet, nytt liv? Jag har precis flyttat till en ny bostad och planerar att leva ett hälsosammare liv där... fast den har man ju hört förut, liksom. Rikard är tokigt arg på mig för att jag flyttade ut en vecka för sent, men men.. nu är det typ klart, tills Rikard kommer på nåt han inte tycker jag har städat ordentligt... skall hämta stekpanna och kastrull i gamla placet ändå. Häromveckan så var jag på grillfest hos Birgers svärmor, det var halvkul, men rätt gemytligt Plötsligt under middagen så ringde min telefon, på andra sidan luran var en berusad flicka som bannade sig själv och kallade sig dum och massa annat skit, jag sade några tröstande ord, uppmanade henne att späka sig och sade hejdå. Sen kom det en liten häckgalt tassande ur buskarna, först gav vi honom en hatt, sen bjöd vi honom på Marshallows och röda vinbär, det gillade han skarpt, men han gick när vi inte ville släppa in honom i huset.

Men men fy tusan, det var jobbigt att flytta, till slut uppmuntrade Albert sin skojige gamle far, Leif att hjälpa mig med sitt släp, och det var ju genomschysst... Charlie hjälpte också till för övrigt, bakfull och allt. Hrmf.. jag hade någon spexig kommentar till detta, men jag glömde bort den under allt nonsens jag skrev... bah. För övrigt så är livet konstigt, ibland önskar jag att jag var allvetande eller tankeläsare eller nåt sånt, det är svårt att såkallat "Pin down" folk, det är spännande men osäkert. Ah, nu kom jag ihåg den spexiga kommentaren. Jag frågade folket på mitt jobb om de kunde hjälpa mig flytta med sin bil och sitt släp, Anna (enhetsledaren) sade skarpt "Nej", ännu en punkt att lägga på listan varför man skall hata socionomer, fast sen är Anna blåst rent allmänt, tycker inte alls om henne. Eller kanske inte blåst, bara otrevlig, otäck och respektlös.. inte den sortens personlighet jag trivs med. Som när hon kom med kakor till kaffet, och hade ställt dem i köket. Jag tog en kaka och åt, tog några fler som jag tänkte ge till de andra vid bordet, då sade hon till mig på skarpen, och trodde inte på mig när jag sade att jag skulle ta till de andra vid bordet... vadfan tror hon om mig liksom? Jävla bitch är vad hon är. Jag tar inte kakor från folk jag inte känner väldigt bra liksom! Eller när jag är full kanske. Min granne här är rätt trevlig förresten, som man måste jag väl betygsätta hennes kropp först, man har ju sin manlighet att tänka på vet ni. Hon har snygg kropp! Rätt sött ansikte, på ett sådär lite speciellt sätt. Men i övrigt verkar hon err.. kanske inte vara det skarpaste instrumentet i läkarlådan. Hon berättade en historia för mig som hon tyckte var jätteäcklig, som hade hänt hennes kompis kompis kompis kompis kompis eller nåt, och den historien var en alldeles uppenbar skröna.. om Psykopater som gömmer sig fem dagar under någons säng och ställer fram mjölkpaket på bordet! Men hon är schysst iallafall!

Jaja, nu lägger jag upp några idolbilder på mig:



Full av sprit och MJ, vilket syns på min sorgliga framtoning.




Sweden Rock Festival 07, jag ser cool och blek ut.



Jag gör min bästa Dvärg-imitation på en busshållplats!




Häckgalten gillar Marshmallows

Hrmf!

Satt och försökte göra en fin varningsskylt, men gick det bra? Icke!

RSS 2.0