Svenska Staten åtalad för olaga hot

Svenska staten åtalad för olaga hot och frihetsberövande

Efter ett uppmärksammat inslag i uppdrag granskning så har svenska staten blivit åtalad för olaga hot och grovt frihetsberövande.
Uppdrag granskning har gjort en undersökning inom sociala myndigheter i Sverige, en kvarleva ifrån det kalla kriget. Journalisterna gjorde en hårresande upptäckt, som visar på ett system där slaveri är vardagsmat. Riksåklagare Robert Ättvisa snappade upp fallet och har nu åtalat Sverige för olaga hot och grovt frihetsberövande.
Undersökningen gör det smärtsamt uppenbart att alla som föds i Sverige föds in i ett slaveri, ja de som inte kan köpa sig loss genom pengar förstås. Dock så kan man få mer ansvar inom förtryckarkulturen om man sköter sig "bra" och inte klagar. Men slav är man ändå.
I en intervju med en anställd som sitter på en hög post inom ett av departementen för fördelandet av slavar de såkallade "Arbetsförmedlingarna" så får vi höra vilken kall inställning till människoliv som odlas inom den svenska byråkratin. Namnet på journalisten och läckan inom "arbetsförmedlingen" är censurerat för deras egen säkerhet.

Journalist: "Så, hur fungerar det här egentligen?"
Slavförmedlare: "Jo, alltså vi får beställningar på arbetskraft ifrån olika privata företag, vi väljer ut sådana som verkar ha goda förutsättningar och skickar ut dem på provarbete på denna platsen, och om det går bra så blir det eventuell försäljning av sla... den arbetssökande"
Journalist: Okej, så vad händer om det inte går bra då?
Slavförmedlare: Ja, då tar vi tillbaks den arbetssökande och analyserar på vilket sätt denne är defekt, sen provar vi skicka ut dem igen, varje slav har tre chanser
Journalist: Vad händer när de har haft tre chanser?
Slavförmedlare: Då skickar vi dem till en utav våra indoktrineringsofficerer, såkallade "psykologer" som försöker anpassa dem. Om de fortfarande vägrar så avrättar vi dem helt enkelt, genom att antingen låta dem frysa eller svälta ihjäl. Om det snarare är ett fysiskt hinder så skickar vi dem till ett arbetsläger i ett halvår först, och om de inte lyckas åtgärda sina problem där så blir det "Giljotinen" som vi brukar kalla det på kafferasterna. 

Under parollen "Om de inte gör som vi säger åt dem att göra så har de inga rättigheter" har svenska staten under ungefär ett årtusende systematiskt förtryckt sin befolkning. Visst har folk protesterat ibland, men när detta har hänt så har staten två stycken legokompanier i sin sold (Polismyndigheten samt Försvarsmakten), som slår ner protesterna utan pardon, vi minns väl alla skotten i Ådalen t.ex?
Vissa människor på högerkanten hävdar att detta systemet är moraliskt försvarbart med citat såsom att "Det är frivilligt om man vill vara med", men iochmed att slaveriet i Sverige är ärftligt finner journalisterna detta försvaret i bästa fall tvivelaktigt. Advokaten Leif Silbersky, känd för att ta åt sig moraliskt oförsvarbara fall har tagit sig an fallet. Såsom han har för vana väljer han citera en omhuldad författare i sitt försvarstal, i detta fallet har han valt George Orwell och citerar hans skrift Nineteeneightfour:

"Slavery is freedom"



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, din skrivbordsrevultionär! Jag gjorde en

låt om dig. Den tog ca 45 minuter att göra, så

du kan känna dig speciell!



marsch.mp3" rel="nofollow">http://tirad.se/barbarossasmarsch.mp3

2008-10-23 @ 00:42:47
Postat av: Anonym

Bah. Bra jävla bloggsystem som inte klarar av _ i filnamn. Döpte om, den här länken fungerar: http://tirad.se/barbarossasmarsch.mp3

2008-10-23 @ 00:45:37
Postat av: AIDS

"slavery is feedom"

2008-10-24 @ 00:38:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0