Betongdjungelns Fauna del 1

Jag skall nu påbörja en liten serie med Betondjungelns fauna. Först skall jag redovisa de mest kända arterna inom de två största grupperna: Sapien Alkoholis och Sapien politicus. Alla är undergrupper till den art som kallas primater. Märk väl att alla arterna kan föröka sig med varandra och skapa nya spännande mutanter, ungefär som hundar. Dessutom så utvecklas de ibland till högre stående varelser (eller lägre, om man vill det), ungefär som Pokemon.


Sapien Alkoholis

Sapien Alkoholis räknas som en egen art, den gemensamma nämnaren som för samman dessa djur är att de olikt alla andra i djurriket har en hög alkoholhalt i blodet. Deras naturliga element är de oaser i djungeln som består till stor del av alkohol, pubbar och klubbar och dylikt.

Fyllesvinet (Svinus Sapien Alkoholis)

Fyllesvinet är det farligaste djuret för omgivningen, ofta är de stora, buffliga och har ett överskott av testosteron. Om någon kommer i närheten av deras vattenställe så blir de vanligtvis aggressiva, som tur är så färdades de inte alltför ofta i hjord, men när en hjord väl är igång så kan man garantera förstörelse och blodsutgjutelse. Det finns ett antal avarter inom Fyllesvinsfamiljen, såsom Barnmisshandlare och kvinnomisshandlaren. De utvecklas oftast till Grisus Sapien Politicus (Ej att förväxla med Svinus Sapien Politicus) eller Nazistus Sapien Politicus, men ibland så händer det att unika arter uppstår.

Fyllhunden (Introvertus Sapien Alkoholis)

Fyllhunden är ett utrpäglat flockdjur som oftast är fredligt och håller sig till sin egen flock, men visar respekt för andra djur och är generellt trevliga och delar med sig. De är dock ökända för att vara en väldigt deprimerande syn, en del andra djur får för sig att ha förbarmande över dem och hjälpa dem, men oftast behandlas det med avsky eller avståndstagande. Dessa djur är ett av favoritbytena för Svinus Sapien Alkoholis samt Grisus Sapien Politicus.

Fyllkajan (Tragicus Sapien Alkoholis)

Detta är den största gruppen inom Alkoholis-familjen, iom att nästan 95% av deras blod består av alkohol. Dessa stör oftast ingen, håller sig för sig själva och kraxar ofta osammanhängande, dessa behandlas oftast med avståndstagande från gemene djur, iom ett missförstånd att det finns en smittorisk med deras tillstånd, det enda djur som vågar närma sig dessa enstöringar (förutom andra av Tragicus-famlijen) är Självgodus Sapien Samaritus.


Detta var de största grupperna inom Alkoholis-familjen, nu skall jag beskriva de största grupperna inom Politicus




Sapien Politicus

Dessa arter klassas som samma grupp iochmed att de definieras igenom sin inställning till livet och andra arter.


Borgarsvinet
(Svinus Sapien Politicus)

Denna arten är en arrogant, feg översittarart, som gärna domderar över andra djur med hjälp av ett symbiotförhållande till Grisus Sapien Politicus. De föraktar i princip allt liv, men har inte medlen att med deras späda kroppar att göra något åt annat liv. De är främst kända för sin samlarmentalitet, de värdesätter högt allting som är materiellt och tycker om att samla det på hög, och skulle aldrig få för sig att skänka ens en korv till en annan art.

Popvänsterkameleonten (Hypocriticus Sapien Politicus)

Popvänsterkameleontens huvudsakliga föda består av rödvin och nötter, de kommer i många skepnader men oftaste är det smala spinkiga typer i kavaj eller prickiga/randiga kläder. De har ett mycket distinkt parningsrop, som är relativt självhävdande, de förväxlas ofta med Självgodus Sapien Samaritus som i själva verket bara är en liten undergrupp till Hypocriticus Sapien Politicus. Popvänsterkameleonten är känd främst för deras förmåga att anpassa sig till tillvaron, de förlorar ofta sitt distinkta lockrop när det väl kommer till kritan, då det är en mycket feg art. De utvecklas nästan genomgående till Apatius Sapien Politicus och i enskilda fall till Svinus Sapien Politicus. De grundar gärna sin världsbild på att läsa böcker, snarare än att ha förstahandserfarenhet av det de talar om.

Kebabapan (Turkus Sapien Politicus)

Detta är en slitsam och tålmodig art, som i princip genomgående håller till i sjaskiga kökslokaler, där de dag ut och dag in förser andra arter med mat. Detta är en naturlig fiende till Nazistus Sapien Politicus. De är i övrigt omtyckt av de flesta, fast med ett visst avståndstagande, iom att deras beteende är så vitt skilt ifrån andra djur. De är kända för sin rikliga kroppsbehåring.

Kapitalets Knähund (Grisus Sapien Politicus)

Missförstå ej namnet på arten, detta är en slags gris, namnet får de främst för att de är lydiga hundar till Svinus Sapien Politicus. Dessa förser Svinus Sapien Politicus med muskelmassa när de försöker domdera över de andra djuren. De är notoriskt aggressiva med ett överskott av testosteron, de tycker om att slå andra djur, undergruppen Militaris Grisus Sapien Politicus) Föredrar dock att skjuta. Har ett nära släktskap med Nazistus Sapien Politicus.


Skinskallekräket (Nazistus Sapien Politicus)

Skinnskallekräket  får sitt namn ifrån deras hårlösa huvuden, samt deras inställning till andra djur. Detta flockdjuret är notoriskt för att de ger sig ut och jagar sent på natten och ger sig på de flesta andra djur, helst Turkus Sapien Politicus och Radicalus Sapien Politicus . Nazistus Sapien Politicus drivs av ett hat och avundsjuka mot allt levande. Skillnaden emellan Nazistus och Grisus ligger främst i organisationsförmåga.

Svenssondjuret (Apatius Sapien Politicus)

Apatius är främst känst för dess brist av intresse på att leva och anstränga sig för att förändra sin omgivning, detta djuret vill främst passa in och är mycket skyggt när det kommer till konflikter. Ofta har de en bakgrund inom Hypocriticus Sapien Politicus, men när de kommer till den falska insikten att de "har det ganska bra ändå" så ger de upp sina ideal och blir då Apatius Sapien Politicus.

Anarkist- och Kommunistdjävulen (Radicalis Sapien Politicus)

Denna art av djur är relativt nära besläktad med Hypocriticus Sapien Politicus. De marknadsför sig på samma sätt, skillnaden är att Radicalis oftast agerar snarar än sitter och tycker samtidigt som de lever vanliga Apatius-liv, dessa skyr inte kroppsarbete och kamp för deras påstådda ideal. Detta är ett mycket dumt djur som i vissa fall agerar fotsoldat till Hypocriticus Sapien Politicus. Något som ofta gör dem bittra, för när Hypocriticus utvecklas till Apatius så står Radicalis Ofta kvar med tomma fickor. Iochmed att de har haft ett närmre förhållande till de ideal de står för, och tror på gojan på riktigt så ger de ofta inte upp sina åsikter för materiell vinning. Dessa dumma djur är dömda att för evigt utnyttjas och förtryckas. Vissa av dem kämpar mer än gärna emot, men på grund av att många har slutit sig till ännu en dum religion som heter Pacifism så blir deras grupperingar oftast utrotade förr eller senare.

Kommentarer
Postat av: sarajessica

Oj, vad ambitiöst projekt.

Var skulle du placera mig månntro? ;)

2008-10-13 @ 19:53:26
URL: http://avigsida.blogspot.com/
Postat av: Mimmi

Vi aggrosvenssons då? vi vill också bli systematiserade!

2008-10-14 @ 16:08:56
Postat av: AIDS

Jag applåderar ansträgningen att katalogisera dessa icke allt för granskade arter... Jag hoppas på en komplett inbunden artinsamling i framtiden.

2008-10-24 @ 00:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0