Herr Svartfots återkomst.

Första arbetsdagen efter semestern.. sjukt skönt.. fastän jag mest satt och sydde med Helen och Ingrid, och diskuterade socialism (bl.a) på rasten.. Annette skall låna ut en bok som heter ”Den kultiverade människan” (tror jag) till mig imorgon. Blev en jävla massa promenerande idag, och jag var ju dum som inte åt frukost.. så 7.5 kilometer på en liter kaffe och två glas vatten... impressive, huh? Eftermiddagspromenaden var ett helvete, alldeles darrhänt och spaghetti-ben... sen hade jag kaffemage dessutom, så jag ville gå och skita stup i kvarten! Höhöh. Sen spenderade jag mitt kvarvarande presentkort på konsum och köpte mes-mat Havregryn Röda Krav-linser Ekologisk mellanmjölk 1kg morötter Fullkornspasta Plastkasse ;) Grönt te som smakar ingefära? jaja.. så jag får väl göra nåt av det.. fast ikväll skall jag käka den kvarvarande biten köttfärspaj i kylen... kanske inte det smartaste iom att den stått därinne ett bra tag.

Men jaja, jag känner mig motiverad fortfarande, och det måste ju vara nåt iaf. Nu sitter jag här i kalsonger och svettas och lyssnar på Hottentottvisan. Sen skall jag nog koppla in min cd-brännare och bränna en cd med socialistmusik att plåga mina arbetskamrater med.

Dumma Halebop har inte hört av sig ännu.. inte adressändring heller.. suck suck suck. :(

Jag drömde även en knasig dröm inatt... det började med att jag var i en stad med nån brud som jag tydligen tyckte om... sen råkade jag se henne bli oralt tillfredställd av en hund på ett torg (usch), hon blev rasande och klagade massa på mig... jobbig dröm, fast sen slutade den med att jag kysstes med henne.. så jag var rätt glad ändå.. men ändå något... störd dröm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0